ΡΟΥΧΑ

Staff Jeans – YOUNIQUE Facebook διαγωνισμός

By  | 

Τη σεζόν αυτή, η Staff Jeans αναδεικνύει τη μοναδικότητα των ανθρώπων μέσα από την καινούρια της Younique συλλογή και καλεί όλους τους fans της να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική και Younique σύνθεση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την facebook εφαρμογή «Younique Mood» που φιλοξενείται στη fan page της (facebook.com/StaffJeansOfficial) οι fans μπορούν να επιλέξουν Staff Jeans προϊόντα από την καινούρια συλλογή και να τα τοποθετήσουν σε έναν πίνακα δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο outfit της επιθυμίας τους. Έπειτα μπορούν να πλαισιώσουν το outfit με διάφορα props δημιουργώντας τη δική τους σύνθεση ανάλογα με το στυλ τους. Τέλος, οι fans μπορούν να πειραματιστούν με διαφορετικά background μέσα από μία ποικιλία χρωμάτων και υφών και να μοιραστούν το δικό τους «Younique Mood» με τους φίλους τους στο Facebook κάνοντας Share τη δημιουργία τους.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 07/12 και ολοκληρώνεται στις 31/12. Έπειτα από κλήρωση που θα γίνει στις 04/01/2016, θα επιλεχθούν 4 τυχεροί. Ο  1ος τυχερός που θα κληρωθεί, θα κάνει δικό του ένα Staff Jeans outfit ενώ οι άλλοι 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 100 €.

Younique moodbard (male) Younique moodboard (female)

«Είσαι μοναδικός και η μοναδικότητά σου εκφράζεται από τις επιλογές σου». Ο καθένας από εμάς είναι κάτι μοναδικό όπως μοναδικά σε ποιότητα και σχεδιασμό είναι τα κομμάτια της Staff. Έτσι το Unique γίνεται Younique και το επίκεντρο της δημιουργίας για τη Staff είσαι.. ΕΣΥ!

Η συλλογή «Younique» είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Staff.

Μπες στο app εδώ: youniquemood.gr

Δες την καινούρια συλλογή εδώ: http://staff-jeans.com/staff/campaign-fw-2015-16/

Κάντε
για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα Fashion News, τις καλύτερες προσφορές όλων των εταιρειών καθώς και τα εκπληκτικά reviews προϊόντων μόδας και περιποίησης απο το Wo-Man.gr.

Σχολιαστε το αρθρο..

Σχόλια

WO-MAN.GR

Η πρώτη σελίδα με Ελληνικά Review προϊόντων μόδας και όλες τις νέες κυκλοφορίες, νέα, προσφορές των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Eλληνική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *