ΡΟΥΧΑ

Staff Jeans – Διευρύνει το δίκτυο λιανικής της στην καρδιά της Αθήνας

By  | 

Η Staff jeans αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων της και αποκτά το δικό της σημείο στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο πολυκατάστημα EMES, Ερμού 39 με δική του αυτόνομη είσοδο επί της οδού Ευαγγελιστρίας. Σε ένα χώρο 60 τμ.με υψηλή αισθητική και έντονο τον urban χαρακτήρα της Staff jeans, το καταναλωτικό κοινό και οι φανατικοί του denim μπορoύν να ανακαλύψουν την Younique πλευρά του στυλ τους. Η πολυδιάστατη και ιδιαίτερη συλλογή για τη νέα σεζόν FW 2015-6 με επιρροές από τους δρόμους της Αμερικής και τη Μεσόγειο, «παντρεύει» το Αμερικάνικο με το Ευρωπαϊκό στυλ, δίνοντας ζωή σε κομμάτια ξεχωριστά, με το χαρακτηριστικό Staff design.

Επισκέψου και εσύ το νέο κατάστημα Staff jeans και απέκτησε τα δικά σου Younique κομμάτια από τη γυναικεία και ανδρική συλλογή. Η συλλογή της Staff για τη σεζόν αυτή είναι έντονη, urban και rock. Η wild & premium σειρά «Black Rules», έχει επιρροές από την techno – rock σκηνή και χαρακτηρίζεται από urban, street και romantic τόνους συνδυασμένα με μαύρο χρώμα και μοναδικές επεξεργασίες. Ενώ, η vintage σειρά «Frontiers» ολοκληρώνει τη συλλογή με χειροποίητα κομμάτια, ειδικά επεξεργασμένα για vintage μεσογειακά looks.

Κάντε
για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα Fashion News, τις καλύτερες προσφορές όλων των εταιρειών καθώς και τα εκπληκτικά reviews προϊόντων μόδας και περιποίησης απο το Wo-Man.gr.

Σχολιαστε το αρθρο..

Σχόλια

WO-MAN.GR

Η πρώτη σελίδα με Ελληνικά Review προϊόντων μόδας και όλες τις νέες κυκλοφορίες, νέα, προσφορές των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Eλληνική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *